Despre noi

Despre noi

Aflat deja în 5 orașe din Republica Moldova, restaurantul SALAT este destinația perfectă pentru gurmanzi. Fie că dorești să iei prânzul, să te relaxezi cu prietenii la terasă sau să serbezi un eveniment important din viața ta, SALAT îți vine în întâmpinare cu un design interior deosebit, meniu variat și prețuri accesibile.


Produse Eco

Alegem cu atenție cele mai deosebite ingredientele, pentru a oferi oaspeților noștri bucate de cea mai înaltă calitate.
Livrare rapidă

Livrăm cu drag bucate chiar la tine acasă.
Personal Profesionist

Dorim ca să petreci timpul confortabil și în siguranță, alături de o echipă prietenoasă.

Echipa noastră

Chelneri cu o înaltă calificare în deservire, va asigura oaspeților noștri o satisfacție plăcută nu doar în savurarea bucatelor ci și petrecerea timpului într-o atmosferă frumoasă. Bucatele inedite, colectate din întreaga lume preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui oaspete.

Misiunea noastră

De a crea o bucatarie multinațională, cu un meniu bogat de bucate colecate din toate colțurile lumii. Atmosferă plăcuta de a petrece timpul relaxant și departe de grijele cotidiene. SALAT este locul perfect atât pentru întruniri de afacere, evenimente corporative, atât și pentru a petrece timpul alaturi de familie, prieteni și cei dragi.

Bucatele noastre


Restaurant SALAT oferă o varietate de mâncăruri bazate pe bucătăriile naționale a diferitor țări. Dacă dorești să guști ceva deosebit, poți efectua o comandă chiar acum.