Despre noi

DESPRE NOI

Aflat deja în 3 orașe din Republica Moldova, restaurantul SALAT este destinația perfectă pentru gurmanzi. Fie că dorești să iei prânzul, să te relaxezi cu prietenii la terasă sau să serbezi un eveniment important din viața ta, SALAT îți vine în întâmpinare cu un design interior deosebit, meniu variat și prețuri accesibile.

ECHIPA NOASTRĂ

Chelneri cu o înaltă calificare în deservire, va asigura oaspeților noștri o satisfacție plăcută nu doar în savurarea bucatelor ci și petrecerea timpului într-o atmosferă frumoasă.
Bucatele inedite, colectate din întreaga lume preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean.

Misiunea Noastră

De a crea o bucatarie multinațională, cu un meniu bogat de bucate colecate din toate colțurile lumii. Atmosferă plăcuta de a petrece timpul relaxant și departe de grijele cotidiene. SALAT este locul perfect atât pentru întruniri de afacere, evenimente corporative, atât și pentru a petrece timpul alaturi de familie, prieteni și cei dragi.

Produsele Noastre

Restaurant SALAT oferă o varietate de mâncăruri bazate pe bucătăriile naționale a diferitor țări. Dacă dorești să guști ceva deosebit, poți efectua o comandă sau te așteptăm la noi în localuri.

Produse Eco

La produse ECO, livrare si personal profesionist de eclus mai jos descrierea.

Livrare rapidă

However, reviewers tend to be distracted by comprehensible content, say, a random text copied from a newspaper or the internet.

Personal Profesionist

However, reviewers tend to be distracted by comprehensible content, say, a random text copied from a newspaper or the internet.

Alege locația

Soroca

Ungheni